Udskriv

Adressen er : Roskildevej 205, 3330 Gørløse (ca. 5 km vest for Hillerød) 

Roskildevej 205 ligger for enden af en markvej mellem Freeslev og Gørløse. Se Google Kort.

Roskildevej (vej nr 6) er hovedvejen mellem Hillerød og Roskilde, og er forlængelsen af Overdrevsvej. Skiltningen af vejnavne er ikke optimal i området, så det letteste er at følge nedenstående vejledning. 

 

Fra København C: 

Kør ad Farum-Hillerød motorvejen (fortsætter i en motortrafikvej). 

Drej fra når der skiltes med ’Hillerød’ (der er ikke afkørselsnummer). Drej til venstre fra rampen.

Efter få kilometer passeres den lille by Freerslev. 

Ca. 500 meter efter Freerselv ses en venstrevisende opmarcheringbås markeret i asfalten. Følg denne og drej til venstre ad markvejen. Tydeligt skilt viser til ’Vejborggård’ (det er ikke os) og Hestehavehus Roskildevej 205 (det er os). 

Følg markvejen forbi den første gård. Efter ca 1.5 km kommer en bevogtet jernbane overkørsel. Parker venligst foran receptionen på den anden side af jernbanen.

 

Fra København Nord:

Kør ad Heldingørmotovejen. Drej fra mod Hillerød (Isterødvejen). 

Fra Isterødvejen drejes fra mod Hillerød (fra rampen drejes til venstre mod Hillerød). 

Følg vejen lige ud; der passeres flere stoplys. Man kan ikke se det, men vejen skifter navn til Roskildevej, og den fører gennem den lille by Freeslev. 

Ca. 500 meter efter Freerselv ses en venstrevisende opmarcheringbås markeret i asfalten. Følg denne og drej til venstre ad markvejen. Tydeligt skilt viser til ’Vejborggård’ (det er ikke os!) og Hestehavehus Roskildevej 205 (det er os). 

Følg markvejen forbi den første gård. Efter ca 1.5 km kommer en bevogtet jernbane overkørsel. Parker venligst foran receptionen på den anden side af jernbanen.